OBAVIJESTI

Obavijest

10 siječnja, 2022 | | Obavijesti | 0

BIBLIOBUS neće voziti prema planiranom rasporedu u periodu od 10. do 15. siječnja 2022. zbog smrtnog slučaja u obitelji. 

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Natječaj za posao

31 prosinca, 2021 | | Bibliobus , Obavijesti , Vijesti | 0

N A T J E Č A J

za slobodno radno mjesto na neodređeno puno radno vrijeme

DIPLOMIRANI KNJIŽNIČAR- INFORMATOR U BIBLIOBUSNOJ SLUŽBI

jedan (1) djelatnik/ca

Natječaj je otvoren do 15. siječnja 2022.

Tekst natječaja Natječaj – Bibliobus

 

Radno vrijeme kroz blagdane

Petak 24.12.2021. (Badnjak) 7- 13 sati

Petak 31.12.2021. (Stara godina) INVENTURA

 

Sretan Božić i novu 2022. godinu žele vam djelatnici Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec

 

Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec u suradnji s Knjižnicom „Nikola Zrinski“ Čakovec u periodu od 29.11. do 24.12.2020. organizira tradicionalnu izložbu u izložbenom prostoru Općeg odjela Knjižnice.

Izloženi su radovi polaznika Centra za odgoj i obrazovanje, većinom predmeti napravljeni u tehnici keramike s adventskom i božićnom tematikom.

Izložba je prodajnog karaktera pa svi zainteresirani mogu tijekom radnog vremena Knjižnice kupiti učeničke proizvode i na taj način doprinijeti radu čakovečkog Centra.

Obavijest

13 studenoga, 2021 | | Obavijesti | 0

Poštovani korisnici,

obavještavamo vas da će sukladno najavi Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od 16. studenog 2021. godine biti obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde  ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju, odnosno testiranju, za sve osobe koje dolaze u prostor Knjižnice.

Naši djelatnici bit će na usluzi svim korisnicima ( i onima kojima nemaju COVID potvrdu) pa će stoga moći vratiti posuđene knjige, ali i posuditi nove.

Odluka se ne odnosi učenike, na mlađe od 16 godina, na osobe koje dovode djecu u ustanove ili prate osobu koja se ne može brinuti za sebe.

Za narudžbu i produženje roka povrata knjiga možete nas kontaktirati na broj telefona 310 595
Opći odjel kućni 14
Stručni odjel kućni 16
Dječji odjel kućni 21

Knjige možete produžiti i samostalno na našoj stranici ulaskom u korisnički profil, upute se nalaze na poveznici https://www.kcc.hr/obnova-zaduzenja/ .

Sa željom da knjiga bude dostupna svim našim korisnicima, molimo vas za podršku i razumijevanje u ovim zahtjevnim vremenima:

Djelatnici Knjižnice „Nikola Zrinski” Čakovec