OBAVIJESTI

Knjižnica „Nikola Zrinski“ Čakovec pridružila se akciji Hrvatskog studentskog zbora u izradi zaštitnih vizira za zdravstvene djelatnike posudbom 3D printera Fakultetu organizacije i informatike iz Varaždina.

Veliko nam je zadovoljstvo na ovakav način dati svoj doprinos u borbi protiv koronavirusa.

Poštovani korisnici,

od ponedjeljka 23.03.2020. knjige i elektroničku građu možete produžiti od 7 do 13 sati pozivom na broj telefona 310-595:

Opći odjel, kućni 14
Dječji odjel, kućni 21.

Molbe za produljenje knjiga i elektroničke građe, neovisno o radnom vremenu, možete slati na e- mail adrese:

opci_odjel@kcc.hr
djecji_odjel@kcc.hr

Obavještavamo Vas da za vrijeme provođenja mjera zaštite od koronavirusa (COVID-19) NEMA ZAKASNINE za prekoračenje roka posudbe.

O novim informacijama bit ćete obaviješteni na stranicama Knjižnice.

POŠTOVANI KORISNICI!

Podsjećamo Vas da u razdoblju kada je Knjižnica zatvorena možete produžiti rokove posudbe zadužene građe.

Sve knjige i elektroničku građu možete produžiti putem email adresa:

opci_odjel@kcc.hr
djecji_odjel@kcc.hr

ili pozivom na broj telefona 310-595:

Opći odjel, kućni 14 ili 16
Dječji odjel, kućni 21.

Obavještavamo Vas da za vrijeme provođenja mjera zaštite od koronavirusa (COVID-19) NEMA ZAKASNINE za prekoračenje roka posudbe.

O novim informacijama bit ćete obaviješteni na stranicama Knjižnice.Odlukom Stožera civilne zaštite Grada Čakovca , Knjižnica “Nikola Zrinski” Čakovec od subote 14.03.2020. NEĆE RADITI ZA KORISNIKE zbog uvođenja novih mjera zaštite od koronavirusa.

Svu građu možete produžiti telefonski na broj 310-595 ( Opći kućni 14 ili 16 i Dječji kućni 21) ili putem naše mail adrese opci_odjel@kcc.hr i djecji_odjel@kcc.hr , a u tom periodu neće se obračunavati zakasnina.

U utorak 10.03.2020. u 18 sati održat će se putopisno predavanje i predstavljanje Tomislava Birtića ” Na Caminu sam zagrlio Boga” u multimedijalnoj dvorani Knjižnice.

Tomislav Birtić je rođen u Osijeku, a dugo godina živi u Zagrebu. On je novinar i književnik koji je prošao 800 kilometara dugu španjolsku hodočasničku rutu prema grobu Sv. apostola Jakova u Santiago de Composteli, poznatoj kao – Camino.

U knjizi „Na Caminu sam zagrlio Boga” autor iznosi brojne anegdote, smiješne i tužne priče i spoznaje koje je osvijestio za vrijeme puta, na zanimljiv način opisuje svoje putovanje naglašavajući ponajviše emocionalni aspekt puta koji mu je u život unio brojne nove spoznaje: o dobivanju i pronalasku sebe, snazi ljubavi, oslobađanju od straha, važnosti oprosta, zagrljaju s Bogom kojega je doživio i koji ga je usrećio i oplemenio.

Autor je nekoliko knjiga, a najpoznatije su mu Četiri ručka , Dnevnik malog ulagača, Krvavo plavo, Navučen na narkićku, Smršavio sam 40 kila i ne debljam se, Šetnje s Bogom u gojzericama.