Ljetne radionice 2015.

Ljetne radionice 2015.

I ove su godine tijekom ljetnog radnoga vremena u Igraonici „Bamblek“ održane kreativne i poučne ljetne radionice za djecu školskog uzrasta, i to pretežno nižih razreda.

Djeca su svoje, ponajprije kreativne sposobnosti izražavala kroz slijedeće radionice: „Igrajmo se i govorimo talijanski“, zatim „Suncokretov krug“, „I speak English“, „Englesko- talijanska kreativionica animiranih likova“, „Odred izviđača“, „Šetnja kroz povijest“, „Crtajmo strip“, „Origami“ i „Mala filozofija“. Radionice su se održavale svakim radnim danom – ponedeljkom i utorkom u terminu od 16,00 do 18,00 sati, ostale dane od 10,00 do 12,00 sati.

Interes za naše radionice bio je velik, posebice tijekom odabira i upisivanja. Ove godine bilo je moguće upisati se na maksimalno 3 radionice, a broj sudionika bio je ograničen na maksimalno petnaest, iako je zainteresiranih bilo i više. Uvjet za upis na radionice bilo je članstvo polaznika na našem Dječjem odjelu, kako bi na taj način ponajprije našim članovima osigurali prednost pri upisivanju na željene radionice. Nadamo se da smo uspjeli ispuniti očekivanja polaznika u provođenju slobodnog vremena tijekom ljeta i ovom prilikom zahvaljujemo svim voditeljima na stručnoj edukaciji djece.

Galeriju slika pogledajte na našoj Facebook stranici.