“USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?” Marina Kolar

U utorak 26. veljače 2019. u 18 sati u multimedijalnoj dvorani Marina Kolar održat će predavanje “USUDI SE. POKRENI SE. Kako ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale?”

Potencijal je kombinacija naših kompetencija, svega onoga što mi jesmo, što možemo i želimo postići u životu.
Ako osjećate da vam “nešto iznutra” govori da vaš život ili posao trenutno nije ono što biste mogli ili željeli, a nikako da se pokrenete i odvažite na promjenu, napravite prvi korak i dođite na predavanje.

Marina Kolar vlasnica je obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta, certificirana edukatorica Swiss Career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda), profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj.

Kako sam ja ostvarila svoje potencijale?
“Moj “unutarnji crv” često mi se pojavljivao kroz život. Odveo me od apsolutno prosječnog života kakav se od mene očekivao (ali kojim nisam bila zadovoljna) korak po korak u 18 godina rada na vodećim pozicijama, vođenju projekata i edukacija (između ostalog), a danas i u poduzetništvo.
Sljedeći svoje srce i životnu svrhu te razvijajući svoje potencijale, danas u sklopu obrta Konekta kroz edukacije i savjetovanja pomažem drugima da nađu vlastitu životnu i/ili poslovnu svrhu, nađu ili stvore za njih pravi posao ili pak da vrate svoju tvrtku na put uspjeha.  Znam da svaki pojedinac može pronaći ili stvoriti posao na kojem može ispuniti sve svoje potencijale, između ostaloga jer sam to i sama napravila.

Na predavanju ću predstaviti i CH-Q metodu, Švicarski modelom upravljanja karijerom i kompetencijama. Bilo da ste nezaposleni, želite promijeniti karijeru ili tek tražite svoju poslovnu i životnu svrhu, kroz ovaj proces dobiti ćete bistru sliku kamo želite ići i plan kako ćete do svog cilja doći.”